Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur yoğurmak

Rüyada hamur yoğurmak

Rüyada hamur yoğurmak insanlarla tartışacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, saygınlığının artacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Rüyada hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Geleceğinize yatırım yapın.

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok hamur yoğurmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada hamur yoğurmak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işarettir.

Rüyada ekmek hamuru yoğurmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah hamur yoğurmak eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments