Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sert hamur yoğurmak

Rüyada sert hamur yoğurmak

Rüyada sert hamur yoğurmak sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, dertlerin sona ereceğine, geleceğe dair planlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada sert hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya olayları zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada sert hamur yoğurmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hayır ve bereketin artmasına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına işaret eder.

Rüyada sert hamur görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sert rüzgar görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya delalet etmektedir.

Rüyada bulgur serdiğini görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada memede sertlik görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına delalettir.

Rüyada sert kıl görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, evini ve ailesini unutacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sert bir şey yemek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sert kabuklu böcek görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments