Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elle hamur açmak

Rüyada elle hamur açmak

Rüyada elle hamur açmak hileye, fesada bulaşacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, sevdiği insana kavuşacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada elle hamur açmak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada elle hamur açmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yağlı hamur açmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine işarettir.

Rüyada hamur açmak börek yapmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamur açmak ve yemek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ekmek hamuru açmak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamur açmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına yorulur.

Rüyada hamurdan yufka açmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Rüyada oklavayla hamur açmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments