Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarının yara olduğunu görmek

Rüyada bacaklarının yara olduğunu görmek

Rüyada bacaklarının yara olduğunu görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine yorulur.

Rüyada bacakta yara izi görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bacakta derin yara görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek tekin olmayan işlere girileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ bacakta yara görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada bacaklarda yara görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine inanılır.

Rüyada bacağının yaralandığını görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, para sahibi olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağının yara olduğunu görmek doğruluktan ayrılmayacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments