Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının yaralandığını görmek

Rüyada bacağının yaralandığını görmek

Rüyada bacağının yaralandığını görmek hayatın yoluna gireceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, geniş bir rızka kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağının yaralandığını gördüyseniz:

  • Aslında çok da istekli olmadığınız veya sezgilerinizin size onay vermedi maceralara atılıyor, imzalar atıyor veya planlara dahil oluyor olabilirsiniz.

Rüyada bacağından yaralanmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağı yaralanmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada bacağının yara olduğunu görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta büyük yara görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, artık rahat bir nefes alacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada bacakta yara izi görmek mevkie edineceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol bacakta yara görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacak yara görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, gönül işlerinden mutluluk bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakta iltihaplı yara görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments