Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarının uzadığını görmek

Rüyada bacaklarının uzadığını görmek

Rüyada bacaklarının uzadığını görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarının uzadığını gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Rüyada bacak kıllarının uzadığını görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bacak tüylerinin uzadığını görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada bacaklarının uzadığını görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunun uzadığını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, az çalışarak çok gezeceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin saçının uzadığını görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilin uzadığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, yüksek bir makamı olacağına yorulur.

Rüyada elinin uzadığını görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada tırnakları uzamak bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments