Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun uzadığını görmek

Rüyada burnunun uzadığını görmek

Rüyada burnunun uzadığını görmek çok büyük başarılara imza atacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, ekmeğinin verimli olacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunun uzadığını gördüyseniz:

  • Program takviminizi gözden geçirebilir, sizin için en önemli şeylere öncelik tanıyıp tanımadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Rüyada burnunun uzadığını görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada burnu uzamak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada burnun uzadığını görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada dişlerin uzadığını görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada kızının saçının uzadığını görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına işarettir.

Rüyada erkeğin saçının uzadığını görmek maddi gücünün azalacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarınızın uzadığını görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulur.

Rüyada saçın uzadığını görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments