Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin saçının uzadığını görmek

Rüyada başka birinin saçının uzadığını görmek

Rüyada başka birinin saçının uzadığını görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin saçının uzadığını gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Rüyada başka birinin saçının uzadığını görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada saç uzadığını görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada başkasının saçının uzadığını görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada eşinin saçının uzadığını görmek umutların biteceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarının uzadığını görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarının çok uzadığını görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada saçlarınızın uzadığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments