Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağan yağmurda yürümek

Rüyada yağan yağmurda yürümek

Rüyada yağan yağmurda yürümek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yağan yağmurda yürümek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle olan uyumunuzu korumanız, olumlu ortak girişimlerde bulunmanızı sağlar.

Rüyada yağmur yağarken yürümek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına inanılır.

Rüyada yağan yağmurda yürümek bolluğun ve bereketin düşeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken koşmak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yeni hobiler edinileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek kötü günlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada yağmur yağarken uçmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments