Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki yabancı kadın görmek

Rüyada iki yabancı kadın görmek

Rüyada iki yabancı kadın görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, huzur içinde yaşayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, rahat yaşayacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada iki yabancı kadın gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek kişileri dışarıda bırakmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada yabancı bir kadınla evlenmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, zor günler geçireceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı kadınla öpüşmek hayatının bir düzene kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir kadına sarılmak sorunlarının birken beş olacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı kadınla konuşmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalet eder.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir kadın görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı kadın ve erkek görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, strese gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments