Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülkede çalışmak

Rüyada yabancı ülkede çalışmak

Rüyada yabancı ülkede çalışmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, zor bir durumda kalacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, güzel haberler alacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada yabancı ülkede çalışmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan veya sizden fazlaca talepleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada yabancı ülkede çalışmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hile ile mal elde etmeye delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkeye seyahat etmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalettir.

Rüyada yabancı ülkede gezmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, doğru bir karar verileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı ülke gitmek küskünlüklerin oluşacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir ülkeye gitmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini yabancı ülkede görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yabancı ülkede kaybolmak sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, yakında işlerinin aksayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments