Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir ülkede gezmek

Rüyada yabancı bir ülkede gezmek

Rüyada yabancı bir ülkede gezmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir ülkede gezmek gördüyseniz:

  • Ruhen veya felsefik olarak kendinizi geliştirmenize yardım edecek yolları araştırabilir veya bulabilirsiniz.

Rüyada yabancı ülkede gezmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı bir ülkede gezmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yabancı ülkeye yerleşmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına delalettir.

Rüyada yabancı ülke görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede yaşamak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir ülke görmek mutlu olacağınıza, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments