Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülkede bulunmak

Rüyada yabancı ülkede bulunmak

Rüyada yabancı ülkede bulunmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, rızkının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada yabancı ülkede bulunmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması işinize yarayabilir.

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak eşler arasında bir soğukluk olacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulur.

Rüyada yabancı ülkede bulunmak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Rüyada yabancı ülkeden birini görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada yabancı ülkede çalışmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı bir ülke görmek kötü günlerinden kurtulacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir ülkede okumak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sağlık ve şifa bulacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine inanılır.

Rüyada yabancı ülke parası görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments