Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine işaret eder.

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, önünün açılacağına inanılır.

Rüyada yabancı ülkede bulunmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalettir.

Rüyada kendini yabancı ülkede görmek psikolojik olarak düzeleceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yabancı ülke gitmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına inanılır.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek başarıya giden yollarını açacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, planlarının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, gelirinin azalacağına alamet eder.

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments