Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülkeden birini görmek

Rüyada yabancı ülkeden birini görmek

Rüyada yabancı ülkeden birini görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, aradaki buzların eritileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, kötü yollara gireceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı ülkeden birini gördüyseniz:

  • İster istemez bazı faaliyetlere iştirak etmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülkeye seyahat etmek mutlu ve hafif hissedeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet eder.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir ülkeye gitmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede yaşamak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet eder.

Rüyada yabancı ülkede kaybolmak çok kötü sonuçlar doğuracağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalettir.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek hayallerin gerçekleştirileceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments