Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir ülkede okumak

Rüyada yabancı bir ülkede okumak

Rüyada yabancı bir ülkede okumak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, problemlerini çözeceğine, günaha gireceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir ülkede okumak gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yabancı bir ülkede okumak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede yaşamak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, insanları hak yoluna çağıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede çalışmak çalışkan bir kişi olunacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı ülke parası görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir ülkeye gitmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı ülkeye seyahat etmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir ülkede gezmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, rahatının yerinde olacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments