Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yabancı bir ülkede görmek

Rüyada kendini yabancı bir ülkede görmek

Rüyada kendini yabancı bir ülkede görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, komşular tarafından kötülenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini yabancı bir ülkede gördüyseniz:

  • Hissettikleriniz ya da yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda net olmazsanız problem çıkabilir.

Rüyada kendini yabancı ülkede görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, dertlerine derman arayacağına delalet eder.

Rüyada yabancı ülkede çalışmak kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı ülkede yaşamak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir ülke görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek sıkıntıların sona ereceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sorunlarını çözebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek günlerini hastanede geçireceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı ülkede kaybolmak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada yabancı ülkede bulunmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, canının sıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments