Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yabancı ülkede görmek

Rüyada kendini yabancı ülkede görmek

Rüyada kendini yabancı ülkede görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, başarının garantileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini yabancı ülkede gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Rüyada yabancı ülkeden birini görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yabancı ülkeye seyahat etmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkeye taşınmak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine delalettir.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede çalışmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet eder.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments