Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın avret yeri görmek

Rüyada kadın avret yeri görmek

Rüyada kadın avret yeri görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada kadın avret yeri gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen şeyler uzun saatler alan uğraşlara dönüşebilir.

Rüyada kadının avret yeri görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, yağmur yağmamasına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kazancının her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın avret yeri görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, işsizin iş bulacağına delalettir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek kendi işine kavuşacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Rüyada kadın avret yerini görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments