Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kadının avret yerini görmek

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Sinirlenmek veya mesafe koymak önünüze engeller çıkartabilir veya beliren engellerin ortadan kaldırılmasını zorlaştırabilir.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya alamet eder.

Rüyada kadının avret yerini görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına yorulur.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine yorulur.

Rüyada kadının avret yeri görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını avret yerini görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments