Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkeği öpmek

Rüyada yabancı erkeği öpmek

Rüyada yabancı erkeği öpmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada yabancı erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamam olarak kurtulabilirsiniz.

Rüyada yabancı bir erkeği öpmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada yabancı erkeği öpmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada yabancı erkek öpmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yabancı öpmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, iş hayatında rahat edileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada yabancı kadın öpmek her şeyin sarpa saracağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı birini öpmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada yabancıyı öpmek art niyetli kişilere uyacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı kadını öpmek yeni başlangıçlar yapacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, malının ve parasının çoğalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments