Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kadın öpmek

Rüyada yabancı kadın öpmek

Rüyada yabancı kadın öpmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı kadın öpmek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada yabancı bir kadını öpmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek yaşanan kötü anıların silineceğine, bir sıkıntıya girmeye, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada yabancı kadını öpmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı kadın öpmek rızkının bollaşacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına yorulur.

Rüyada yabancı öpmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancıyı öpmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı erkek öpmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı birini öpmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments