Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancıyı öpmek

Rüyada yabancıyı öpmek

Rüyada yabancıyı öpmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancıyı öpmek gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Rüyada yabancı kadını öpmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı öpmek maddi imkânlarının artacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada yabancı adamı öpmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir kadını öpmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işarettir.

Rüyada yabancıyı öpmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir kızı öpmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada yabancı erkeği öpmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek bilakis malının çoğalacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments