Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkek öpmek

Rüyada yabancı erkek öpmek

Rüyada yabancı erkek öpmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada yabancı erkek öpmek gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda sevgiliniz veya eşinize karşı bazı kızgınlık birikimleri olabilir.

Rüyada yabancı erkek öpmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ağzının tadının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkeği öpmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, keyifli sohbetler edeceğine inanılır.

Rüyada yabancı erkeği öpmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yabancı kadını öpmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada yabancı bir kadını öpmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı birini öpmek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir kızı öpmek başına bazı musibetlerin geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments