Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı birini öpmek

Rüyada yabancı birini öpmek

Rüyada yabancı birini öpmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada yabancı birini öpmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada yabancı bir kızı öpmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı birini öpmek işlerini tek başına yöneteceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkeği öpmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yabancı erkeği öpmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada yabancıyı öpmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, planlı ve programlı davranacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işarettir.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada yabancı birinin elini öpmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kadını öpmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments