Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kadını öpmek

Rüyada yabancı kadını öpmek

Rüyada yabancı kadını öpmek mutlu zamanlar geçireceğine, huzurun bozulacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet eder.

Rüyada yabancı kadını öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da projeyi tamamlamak için üzerinde çalıştığınız veya tecrübe ettiğiniz şeyleri yararlı hale getirmeye çalışabilirsiniz.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı kadını öpmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir kadını öpmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada yabancı kadın öpmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı birini öpmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine yorulur.

Rüyada yabancı erkek öpmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı birinin elini öpmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, karamsarlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada yabancı bir kızı öpmek umutsuzluk yaşanacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments