Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı devlette olmak

Rüyada yabancı devlette olmak

Rüyada yabancı devlette olmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada yabancı devlette olmak gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Rüyada yabancı devlet başkanı görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı devlet görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada yabancı devlette olduğunu görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı devlete gitmek işlerinin sarpa saracağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı devlet başkanını görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine işarettir.

Rüyada yabancı devlette olmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına inanılır.

Rüyada yabancı devlet adamı görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet eder.

Rüyada devlet memuru görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments