Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı devlette olduğunu görmek

Rüyada yabancı devlette olduğunu görmek

Rüyada yabancı devlette olduğunu görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı devlette olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler şimdiye kadar sizden memnuniyetlerini dile getirdilerse bunu faydaya çevirmenin zamanıdır.

Rüyada yabancı devlet başkanı görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı devlette olmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada yabancı devlette olduğunu görmek sevdiğini söyleyeceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı devlet görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı devlete gitmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada yabancı devlet adamı görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, maddi durumun düzeltileceğine, işlerinde yenilikler yapacağına inanılır.

Rüyada yabancı devlet başkanını görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments