Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı devlet görmek

Rüyada yabancı devlet görmek

Rüyada yabancı devlet görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulur.

Rüyada yabancı devlet gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

Rüyada yabancı devlet başkanı görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı devlete gitmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, aile hayatına adım atılacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı devlet adamı görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada yabancı devlet başkanını görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, büyük başarılara imza atılacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı devlette olmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, bilakis malının çoğalacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı devlet görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına yorulur.

Rüyada yabancı devlette olduğunu görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işaret eder.

Rüyada devlete atanmak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments