Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini devlet adamı olarak görmek

Rüyada kendini devlet adamı olarak görmek

Rüyada kendini devlet adamı olarak görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kendini devlet adamı olarak gördüyseniz:

  • Uyumsuz bir tutum içindesiniz, sosyal olmaktan çok sosyal olmamak çabasındasınız.

Rüyada ölü devlet adamı görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamının mezarını görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta devlet adamı görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak büyük ferahlık yaşayacağına, hem yeni yerler göreceğine, hasret gidereceğine yorulur.

Rüyada devlet adamıyla konuşmak atılan adımların zarar vereceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, hayır duaları alacağına tabir olunur.

Rüyada devlet adamını misafir etmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, huzurlu günlerin biteceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine inanılır.

Rüyada devlet adamı olmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments