Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı birinin elini öpmek

Rüyada yabancı birinin elini öpmek

Rüyada yabancı birinin elini öpmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, içsel güvensizliklerinize, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı birinin elini öpmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, helal kazanç elde edileceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yabancı kadın öpmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kendisini ona adayacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı adamı öpmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına inanılır.

Rüyada yabancı birini öpmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı bir kadını öpmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir gelir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı erkeği öpmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir erkeği öpmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments