Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı şehre gitmek

Rüyada yabancı şehre gitmek

Rüyada yabancı şehre gitmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, nasiplerini alacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı şehre gitmek gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Rüyada yabancı bir şehre gitmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, yolunun hep açık olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı şehre gitmek hayallere kavuşulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka şehre gitmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağrı şehrine gitmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada bilmediğin bir şehre gitmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, güçlendikçe güçleneceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir şehre gitmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments