Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban geyiği görmek

Rüyada yaban geyiği görmek

Rüyada yaban geyiği görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, maddi zararın büyük olacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, gergin olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, ticaretinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada yaban geyiği gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bir takım şeylerle her zaman ilgilenmelisiniz.

Rüyada yaban geyiği görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada yaban kurt görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına inanılır.

Rüyada yaban mersini görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yaban domuzu avlamak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yaban eriği görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, umutlarının çoğalacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet eder.

Rüyada yaban tavşanı görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada bir yabanciyi öpmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments