Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban atı görmek

Rüyada yaban atı görmek

Rüyada yaban atı görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Rüyada yaban atı gördüyseniz:

  • Biraz katı bir yapıdasınız.

Rüyada yaban atı görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yaban ördeği tutmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada yaban domuzu avlamak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaban kazı tutmak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, yüzünde güller açacağına inanılır.

Rüyada yaban mantarı görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yaban çileği yemek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yaban domuzu görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, yardımcı olmayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments