Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabanci bir erkekle iliskiye girmek

Rüyada yabanci bir erkekle iliskiye girmek

Rüyada yabanci bir erkekle iliskiye girmek ters giden olayların düzeltileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabanci bir erkekle iliskiye girmek gördüyseniz:

  • Bazen insanların üzerinde tartışarak birbirini anlaması daha kolay olabiliyor.

Rüyada yabanci bir erkekle iliskiye girmek tövbe etmeden vefata, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yasli bir adamla iliskiye girmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yasli kadin iliskiye girmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işarettir.

Rüyada ili kiye girmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine alamet eder.

Rüyada ye il renk görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada il emniyet müdürünü görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada kars ilini görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada iltiham olmak hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments