Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabanci ülkede olmak

Rüyada yabanci ülkede olmak

Rüyada yabanci ülkede olmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, yeni bir semte taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabanci ülkede olmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla tekrar bağlantı kurabilir veya eski bir fikir ya da hedefinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada yabanci ülkede olmak sürekli dua alarak yaşayacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yabanciyi öpmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada yaban tavuğu görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına işarettir.

Rüyada yaban domuzundan kaçmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yaban kaz görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, bir işe soyunacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yaban köpeği görmek insanlara yardım edeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine inanılır.

Rüyada yavru yaban domuzu görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada yabana kuşu görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments