Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban güvercini görmek

Rüyada yaban güvercini görmek

Rüyada yaban güvercini görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, ömür boyu süreceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına tabir olunur.

Rüyada yaban güvercini gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler kafanızı da karıştırabilirler.

Rüyada yaban güvercini görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına delalet eder.

Rüyada yaban mantarı görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaban domuz görmek hedeflerini tutturamayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban kuşu görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada yaban köpeği görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaban arısı öldürmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada yaban tavşanı görmek bekarlar için evlenmeye, umutlarının yarım kalmayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada yaban hurması görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments