Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban kaz görmek

Rüyada yaban kaz görmek

Rüyada yaban kaz görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada yaban kaz gördüyseniz:

  • Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz ihtiyatlı davranmanızda fayda vardır.

Rüyada yaban kaz görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Rüyada yaban arısı öldürmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin gönlünü alacağına tabir olunur.

Rüyada yaban mersini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban arısı görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine inanılır.

Rüyada yaban mersini yediğini görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, nahoş sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaban kazı görmek çok büyük üzüntü duyacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına inanılır.

Rüyada yabanci asker görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabana kuşu görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments