Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunla vurulup ölmemek

Rüyada kurşunla vurulup ölmemek

Rüyada kurşunla vurulup ölmemek saygı göreceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada kurşunla vurulup ölmemek gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar, tamamlanması gereken resmi veya finansal konular söz konusu olabilir.

Rüyada kurşunla vurulan birini görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalettir.

Rüyada kurşunla vurulup ölmek solan yüzünün güleceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kurşunla vurulup ölmemek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi vurulmuş görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada vurulan asker görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına tabir olunur.

Rüyada vurulma görmek bol dua edeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini vurulmuş görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada silahla vurulup kan görmek borçlanıp, hasta olacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments