Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vurularak yaralanmak

Rüyada vurularak yaralanmak

Rüyada vurularak yaralanmak çok yıpranacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işveren koltuğunda oturacağına yorulur.

Rüyada vurularak yaralanmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada vurularak yaralanmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına delalet eder.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vurulup yaralanmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, aynı karşılığı alamayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına delalettir.

Rüyada anneyi vurulurken görmek en çetin zorlukların aşılacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vurulup ölmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada silahla vurularak ölmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına yorulur.

Rüyada silahla vurularak öldürülmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments