Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı vurulmuş görmek

Rüyada babayı vurulmuş görmek

Rüyada babayı vurulmuş görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, güzel bir haber almaya, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı vurulmuş gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşalar yaşıyorsunuz.

Rüyada babayı vurulmuş görmek düşmanından uzak olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine işaret eder.

Rüyada babasını vurulmuş görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vurularak öldürülmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmamak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine inanılır.

Rüyada vurularak öldüğünü görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vurulan polis görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulan insan görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada vurulan görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments