Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakların tutmadığını görmek

Rüyada bacakların tutmadığını görmek

Rüyada bacakların tutmadığını görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına inanılır.

Rüyada bacakların tutmadığını gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada bacakların tutmadığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine inanılır.

Rüyada bacaklarının tutmadığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalettir.

Rüyada bacakları tutmamak Allah katında güzel mükafatlar almasına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada dibi tutmuş tencere görmek hayata daha sıkı tutunacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine inanılır.

Rüyada para tutturmak sakin giden yaşamının sarsılacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments