Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarının tutmadığını görmek

Rüyada bacaklarının tutmadığını görmek

Rüyada bacaklarının tutmadığını görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarının tutmadığını gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen olaylar çok ümit verici olabilirler.

Rüyada bacakları tutmamak böylece çok büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işarettir.

Rüyada bacakların tutmadığını görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine inanılır.

Rüyada bacaklarının tutmadığını görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, dedikodu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kınanın tutmadığını görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine inanılır.

Rüyada denizde balık tuttuğunu görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada balık tutanları görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, söylediklerinin çıkacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına yorulur.

Rüyada balık tutan insanlar görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments