Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakları tutmamak

Rüyada bacakları tutmamak

Rüyada bacakları tutmamak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, her anlamda güçleneceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakları tutmamak gördüyseniz:

  • Size sanki bilgileriniz eksikmiş gibi gelebilir.

Rüyada bacakların tutmadığını görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarının tutmadığını görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakları tutmamak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına rivayet eder.

Rüyada sayisal tutturmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet eder.

Rüyada sayısal loto tutturmak geleceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yusuf tutan kuşu görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına yorulur.

Rüyada şans oyunu tutturmak kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments