Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para tutturmak

Rüyada para tutturmak

Rüyada para tutturmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada para tutturmak gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Rüyada para tutturmak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan tuttuğunu görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının balık tuttuğunu görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarının tutmadığını görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına işarettir.

Rüyada oruç tutanları görmek ancak yılmayacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına rivayet eder.

Rüyada denizlerin buz tuttuğunu görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının balık tuttuğunu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments