Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta vurulmak

Rüyada bacakta vurulmak

Rüyada bacakta vurulmak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet eder.

Rüyada bacakta vurulmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda kendi çıkarlarınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada bacağından silahla vurulduğunu görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine işarettir.

Rüyada bacaktan vurulmak işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak günden güne sorunlarının artacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada bacaktan iğne vurulduğunu görmek dirliğin bozulabileceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada bacağından vurulduğunu görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sol bacağından vurulmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, işlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada bacaktan silahla vurulmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada birinin bacağından vurulduğunu görmek arif kimselerden sayılacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments