Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuttan kan aktığını görmek

Rüyada vücuttan kan aktığını görmek

Rüyada vücuttan kan aktığını görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada vücuttan kan aktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını araştırmalısınız.

Rüyada vücudundan kan aktığını görmek muradına ereceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, can sıkıcı haberler almaya delalettir.

Rüyada vücuttan kan aktığını görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına tabir olunur.

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına işarettir.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücuttan irin aktığını görmek rakiplerine yenileceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin başından kan aktığını görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bileğinden kan aktığını görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments