Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudundan irin aktığını görmek

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, rahatsızlık duyulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudundan irin aktığını gördüyseniz:

  • Hayatın gerektirdiği yönlendirmeler, sizi bazı gelişmeleri organize etmeye veya belli değişiklikler yapmaya itebilir.

Rüyada vücuttan irin aktığını görmek kişinin fakirleşeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına inanılır.

Rüyada bacaktan irin aktığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına yorulur.

Rüyada göğsünden irin aktığını görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden irin aktığını görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada irin akması görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, güzel sözler işiteceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işaret eder.

Rüyada gözünden irin aktığını görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments