Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kavgaların biteceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak doğru olmayabilir.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işarettir.

Rüyada iltihap akması görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada iltihap aktığını görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, ticaret hayatına atılacağına delalettir.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, bereketin ve verimin geleceğine alamet eder.

Rüyada gözünden iltihap aktığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işaret eder.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments