Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuttan irin aktığını görmek

Rüyada vücuttan irin aktığını görmek

Rüyada vücuttan irin aktığını görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücuttan irin aktığını gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın, gerekli olacaklar.

Rüyada vücuttan irin aktığını görmek değer göreceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, hayata küsecek duruma geleceğine inanılır.

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada kulaktan irin aktığını görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, zafer elde edileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinden irin aktığını görmek huzur ve kazanç getireceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına delalet eder.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünden irin aktığını görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, bunu şeref sayacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden irin aktığını görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments